Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους σπουδαστές του του Ι.Ε.Κ. ΟΑΕΔ Αγρινίου

Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Την Πέμπτη 18 Μαϊου 2017, οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΟΑΕΔ Αγρινίου παρακολούθησαν σε αίθουσα του Ινστιτούτου σεμινάριο με θέμα «Πρώτες βοήθειες» από τα μέλη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΕΚΑΒ) Κα Τσιόλη Θεοδώρα (εκπαιδεύτρια) και τους Κους Γρίνο Αντώνιο και Κο Κοφτέρη Κωνσταντίνο (διασώστες).
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες σε θέματα ζωτικής σημασίας όπως ΚΑΡΠΑ=καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και πρώτες βοήθειες σε απειλητικές καταστάσεις για τη ζωή, τραύμα, αλλεργικό σοκ, ηλεκτροπληξία, επιληψία και πνιγμονή από ξένο σώμα.
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου Μουτόπουλος Κωνσταντίνος, ευχαρίστησε τα μέλη του ΕΚΑΒ και δήλωσε, ότι τέτοιου είδος εκδηλώσεις αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας (καθηγητές – σπουδαστές) και αναδεικνύουν το λειτούργημα που προσφέρει το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΕΚΑΒ).
Ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν, τους σπουδαστές του Ι.Ε.Κ., τα στελέχη του ΕΚΑΒ και τις καθηγήτριες Κα. Κοσμά Παναγιώτα, Κα Ντέμου Πηνελόπη, Κα Γκορόγια Γεωργία και Κα Κουτσοσπύρου Μαρία.