Ανυπομονεί για την απάντηση Κατσιφάρα ο Παπαναστασίου

Συνέχεια θα έχει το θέμα που προέκυψε με το έργο της οδικής σύνδεσης της Λευκάδας μετά από όσα ανέφερε χθες στη συνέντευξή του ο Γ. Παπαναστασίου. Αύριο το μεσημέρι ο Απόστολος Κατσιφάρας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Αγρίνιο για να απαντήσει στο δήμαρχο Αγρινίου, ενώ ήδη ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης απάντησε με ανακοίνωσή του στον Γ. Παπαναστασίου.

Ο δε δήμαρχος Αγρινίου με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας στον Γ. Αποστολάκη επανέλαβε πως δεν τάσσεται κατά της αναγκαιότητας του έργου, αλλά κατά της χρηματοδότησής του από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα ανυπομονεί για την απάντηση Κατσιφάρα….

“Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ανέφερα δύο φορές ότι αναγνωρίζω την αναγκαιότητα κατασκευής των συγκεκριμένων οδικών αξόνων. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί, ένα έργο που ωφελεί κυρίως την Λευκάδα, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Κρίμα που κάποιοι δυσκολεύονται με την ελληνική γλώσσα και δεν αντιλαμβάνονται τα απλά. Περιμένω με ανυπομονησία τις δηλώσεις Κατσιφάρα από Αγρίνιο. Το αίτημα είναι ξεκάθαρο” αναφέρε ο Γ. Παπαναστασίου.