Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούμε θερμότατα την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» για την ευγενική της χορηγία να διανείμει καινούρια παπούτσια μάρκας TOMS στους 160 εκπαιδευόμενους νέους μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες αλλά και στους εργαζόμενους του Φορέα μας.
Η υπέροχη αυτή δράση, μας έδωσε μεγάλη δύναμη και χαρά και δημιούργησε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης που ευελπιστούμε να συνεχιστούν και να εδραιωθούν. Οι δωρεές αυτές στηρίζουν το δύσκολο κι ευαίσθητο έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.
Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, που αφορά στην πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα των συνανθρώπων μας, που είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και από μόνοι τους δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα στη ζωή.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο