Αξιοπρέπεια με τις δωρεές των Βαστασοϊμπλέδων

Βαστασοϊμπλέδες, που λέει και ο Πολάκης, θα έπρεπε πρώτους απ΄ όλους να χαρακτηρίζουμε τους Αυστριακούς. Και δεν είναι μόνο στα της οικονομίας και του Eurogroup… οι Αυστριακοί και Ούγγροι ήταν αυτοί που έσπευσαν να κλείσουν τα σύνορά τους στο θέμα του προσφυγικού και να δώσουν το περιθώριο στην Μέρκελ να το παίξει προσωρινά καλή δεχόμενη τόσους πρόσφυγες, όσους τις είχε ζητήσει ο γερμανικός ΣΕΒ. Από αυτούς τους Βαστασοϊμπλέδες, εμείς οι αριστεροί, που κυβερνάμε με αξιοπρέπεια και καθ΄ ομοίωση της κρίσιμης μάζας του λαού, τείναμε το χέρι του επαίτη και πήραμε ως δωρεά τρία ασθενοφόρα για τις ανάγκες της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (στη φωτό ο υποδιοικητής της ΥΠΕ και το πρώτο ασθενοφόρο). Και είναι προφανές ότι η δωρεά αυτή είναι καλοδεχούμενη, όταν οι ανάγκες είναι τόσες πολλές π.χ. αυτή την εποχή την ευρύτερη περιοχή του δήμου Μεσολογγίου καλύπτει μόνο ένα ασθενοφόρο.

Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς, αφού οι προηγούμενοι κατάφεραν να τα κάνουν μαντάρα με τους διαγωνισμούς για την προμήθεια ασθενοφόρων. «Δεν τα έβρισκαν στη μίζα για τα ασθενοφόρα» όπως είπε ο Πολάκης, όμως τώρα φτάσαμε στο σημείο οι σημερινοί να πουλάνε αριστεροσύνη και αξιοπρέπεια με τις δωρεές των Βαστασοϊμπλέδων. Και επιπλέον, ετούτοι εδώ που δεν είναι το παλιό, αλλά το νέο, ετοιμάζονται να προσφέρουν το 2019 απλόχερα τη στήριξή τους στον… ανεξάρτητο, κατά δήλωσή του, Κατσιφάρα. Αλήθεια, από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδος που διαχειρίζεται ο κ. Κατσιφάρας, δεν επρόκειτο να χρηματοδοτηθεί η προμήθεια των ασθενοφόρων για την περιοχής μας;

Αλλά μήπως είναι για κάτι άλλο ικανοί οι πολιτικοί μας; Ικανοί μόνο για μίζες, για κωλοτούμπες και για το πως θα γίνουν μάγκες με τα λεφτά των άλλων, για να το παίζουν και ωφέλιμοι στους ιθαγενείς που τους ψηφίζουν!