Συγκέντρωση στο Αγρίνιο ενάντια στη ψήφιση νέων αντιλαϊκών μέτρων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής σήμερα Παρασκευή 9 Ιούνη στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγρινίου να δώσουμε άμεση αγωνιστική απάντηση στη μεθόδευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , που με την κατάθεση , χθες, μιας σειράς τροπολογιών προσθέτουν ακόμα 5 προαπαιτούμενα αντιλαϊκά μέτρα σε αυτά του 4ου μνημονίου, που βέβαια θα συμπληρωθούν στη συνέχεια είτε με την κατάθεση και νέων τροπολογιών είτε με την έκδοση υπουργικών κι άλλων αποφάσεων .
Τα μέτρα που θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων είναι :
 Πάγωμα των συντάξεων μέχρι τέλος του 2022 .
 Ανατροπή στο νόμο για την απεργία και τα συνδικάτα που θα σημάνει νέα μεγαλύτερα εμπόδια στη δράση τους.
 Παράταση και μετά το 2018 στο καθεστώς διάλυσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ( Σ.Σ.Ε.).
 Μείωση του αφορολόγητου .
 Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και πολλά άλλα.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επιλέχτηκε να κάνει τη βρώμικη δουλειά υπηρετώντας τους επιχειρηματικούς ομίλους και την Ε.Ε.
Η εργατική τάξη και ο λαός έχουμε τη δύναμη με την οργάνωση και τον αγώνα μας να βάλουμε φραγμό συνολικά στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- κουαρτέτου – μονοπωλίων και να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας τον πλούτο που παράγουμε να τον αξιοποιήσουμε για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.