Επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων – Ολοκληρωμένες λύσεις Exana

Η κουζίνα του ξενοδοχείου και οι χώροι εστίασης χρειάζονται έναν συγκεκριμένο εξοπλισμό, ο οποίος να μπορεί να προσφέρει καθημερινή απόδοση και λειτουργικότητα στην εταιρεία σας.Όλοι οι επιχειρηματίες κάποια στιγμή ψάχνουν για επαγγελματικό εξοπλισμό, ο οποίος είτε συμπληρώνει, είτε προσθέτει στον χώρο σας στοιχεία τα οποία του λείπουν. Για παράδειγμα κάθε ξενοδοχείο έχει στην κουζίνα του έναν ιδιαίτερο εξοπλισμό, ο οποίος πρέπει να αντικαθίσταται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Ανοξείδωτες κατασκευές
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα είδη, τα οποία αντέχουν στην καταπόνηση και χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε κάθε κουζίνα. Τα inox τραπέζια εργασίας και οι κατασκευές όπως ερμάρια, λάντζες, ποτηριέρες. Σημαντικές είναι και οι συσκευές για την επεξεργασία τροφίμων όπως είναι κρεατομηχανές, πολυκοπτικά, μίξερ κ.α.

Ζαχαροπλαστική
Αν δίνετε ιδιαίτερο βάρος στην ζαχαροπλαστική, τότε μπορείτε να βρείτε και πολλά είδη όπως γεμιστικά και μηχανές παραγωγής. Με τα καινούργια μηχανήματα θα εκτινάξετε την λειτουργικότητα στα ύψη και θα μπορέσετε να βρείτε άμεση λύση για κάθε συνταγή και συγκεκριμένη παραγωγή που θα χρειαστεί να βγάλετε.

Στο Exana μπορείτε να βρείτε πολύ καλές εκπτώσεις και ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε κατηγορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Τα βήματα για να αποκτήσετε και εσείς τον εξοπλισμό σας είναι:

  1. Μπαίνετε στο gr
  2. Περιηγείστε σε όλες τις κατηγορίες και βλέπετε τον επαγγελματικό εξοπλισμό που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
  3. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να έρθετε σε επαφή με τους συνεργάτες, οι οποίοι θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις

Με ένα κλικ, θα βρείτε ανταγωνιστικές λύσεις σε όλα τα προϊόντα. Έρχονται άμεσα στον χώρο σας. Η εξυπηρέτηση είναι άριστη και η πληρωμή γίνεται με κάθε τρόπο.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός στην τιμή που θέλετε είναι στη διάθεσή σας. Μηχανισμοί τέλειοι κατασκευαστικά και ιδέες που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να στήσετε τη δική σας επιχείρηση και κατάστημα.