Φλογερές εμφανίσεις με φούστες και μπλούζες Regalinas

Φέτος επενδύουμε σε γυναικείες μπλούζες και φούστες! Όπως φαίνεται τα διεθνή catwalks είναι προσανατολισμένα σε αυτή την κατεύθυνση για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα μονοκόμματα φορέματα.Γι’ αυτό και εμείς στα Regalinas σας προτείνουμε μερικές in fashion επιλογές που μόλις έφτασαν για να συνδυάσετε και να παίξετε με πολλές επιλογές.

φούστες και μπλούζες Regalinas (2)Maxi φούστα με ιδιαίτερη μέση – Μόνο 39€

Αν θέλετε ένα ρούχο passe partout για να το συνδυάζετε τόσο με κοντά τοπ όσο και με κολλητά t-shirt με λεπτομέρειες, τότε η maxi πικέ μαύρη φούστα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Μία μακριά φούστα θεωρείται η ιδανική βάση για να στήσετε ένα all day outfit. Το λάστιχο στη μέση με τη διακοσμητική τρέσα σπάει το μαύρο, δημιουργώντας ένα κομψό contrast.

Οι φούστες είναι must για το καλοκαίρι καθώς σας προσφέρουν την άνεση και την δροσιά που τόσο επιθυμείτε!

Πώς να την συνδυάσετε; Στο e-shop θα βρείτε αμάνικα & κοντομάνικα τοπ μπλουζάκι που σίγουρα ξεχωρίζουν!

φούστες και μπλούζες Regalinas (1)Κοραλλί μπλούζα με ασπροκέντημα – Μόνο 29,90€

Τόσο η χιαστί πλάτη όσο και το ασπροκέντημα στο τελείωμα, κάνουν τη μπλούζα ιδανική επιλογή για να τη συνδυάσετε τόσο με chinos παντελόνι όσο και με σορτσάκι. Εκτός από κοραλλί, μπορείτε να την φορέσετε σε άσπρο και μπλε ρουά. Και τα 3 καλοκαιρινά και ιδιαίτερα! Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

φούστες και μπλούζες Regalinas (3)Πουκαμίσα μακριά και διάφανη

Αντί να φορέσετε μία απλή μπλούζα κάντε τη διαφορά και επιλέξτε την μακριά πουκαμίσα με βολάν, πλαϊνά ανοίγματα και λουλούδια. Συνδυάστε την με μία μίνι φούστα και ψηλές πλατφόρμες, ώστε να είστε έτοιμες για βραδινή έξοδο τόσο στη πόλη όσο και στο νησί.

φούστες και μπλούζες Regalinas (4)Casual top με χαμηλή πλάτη – Μόνο 19,90€

Ανανεώστε απλά και casual την γκαρνταρόμπα σας με αμάνικα τοπ που κάνουν τη διαφορά. Σε κίτρινο χρώμα με σούρα και λεπτομέρεια δαντέλα.

Μπείτε στην μεγάλη ποικιλία του online καταστήματος και δείτε όλους τους λόγους που τα γυναικεία ρούχα Regalinas γίνονται οι πρωταγωνιστές κάθε καλοκαίρι στην δουλειά, το meeting, τις διακοπές, τη βόλτα σας.

Δωρεάν μεταφορικά, Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα!