Λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου για οικία και γραφείο

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη θέρμανση στον χώρο σας, εξοικονομώντας χρήματα με τον καλύτερο τρόπο! Οι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου είναι μία ολοκληρωμένη λύση που σίγουρα ταιριάζει και στον δικό σας χώρο.

Λειτουργία
Για να λειτουργήσει σωστά ένας λέβητας συμπύκνωσης πρέπει η θερμοκρασία των καυσαερίων να κυμαίνεται γύρω στους 200οC. Αυτό εξαρτάται από την ίδια την εγκατάσταση και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το ίδιο το συνεργείο που θα εγκαταστήσει τον λέβητα.

Αν αυτή η θερμοκρασία δεν ρυθμιστεί και η εταιρεία δεν διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, τότε το καυσαέριο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διαβρωτικό και επιθετικό προς τα υλικά του λέβητα, καταστρέφοντας το εσωτερικό τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ενεργειακή απόδοση των λεβήτων έχει αναδιαμορφωθεί απ’ όλες τις σύγχρονες εταιρείες, οι οποίες έχουν κατασκευάσει λέβητες από υλικά ανθεκτικά σε οποιαδήποτε διάβρωση.

Βαθμός απόδοσης
Οι λέβητες συμπύκνωσης επιτυγχάνουν απόδοση που φτάνει το 93%. Αυτό σημαίνει ότι  εκμετάλλευση της ενέργειας καύσης φτάνει σε αυτό το ποσοστό και η απώλεια είναι μόνο 7%.Ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην τεχνολογία συμπύκνωσης είναι ότι απελευθερώνει από την μία αρκετή ενέργεια (λανθάνουσα ενέργεια) που η εκμετάλλευσή της προσθέτει κι άλλο στον βαθμό απόδοσης!Επιπλέον, παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε καλοριφέρ ή άλλους τύπους θέρμανσης αφού μπορούν να προσαρμόζουν την θερμοκρασία τους ανάλογα με τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Σημαντικά πλεονεκτήματα
Οι λέβητες αερίου και συμπύκνωσης συγκεντρώνουν κάποια πλεονεκτήματα που θεωρούνται ιδανικά για την αγορά τους:

  • Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Διαθέτουν υψηλής ποιότητας υλικά
  • Εξαιτίας της καθαρής καύσης, δεν χρειάζονται μεγάλη συντήρηση
  • Η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη
  • Έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν σε καπνοδόχο

Η Baxi Hellas σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον λέβητα αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης που θα αλλάξει τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζατε στον τομέα θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.