Με αυτά τα 4 προϊόντα θα έχετε πάντα καθαρή εταιρική κουζίνα!

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό χώρο, είναι ανάγκη να έχετε στη διάθεσή σας τα κατάλληλα προϊόντα για να είναι η κουζίνα και το μπάνιο καθαρά, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα FMS, μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων κατάλληλα για κάθε χώρο σε προνομιακές τιμές και μεγάλη ποικιλία, με άμεση παράδοση στον χώρο σας και δωρεάν μεταφορικά.

Ξεκινήστε από τη φροντίδα των σκουπιδιών
Οι κάδοι απορριμμάτων κουζίνας πρέπει σε καθημερινή βάση να καθαρίζονται με αλλαγή στις σακούλες απορριμμάτων, υπακούοντας σε όλους τους κανόνες υγιεινής. Είναι στην ουσία το πρώτο βήμα καθαριότητας σε έναν χώρο εστίασης, αφού εκτός από άσχημη μυρωδιά, μπορεί να γίνουν και εστία μικροβίων.

Στην μεγάλη ποικιλία FMS θα βρείτε πολλούς κάδους απορριμμάτων κουζίνας μεγάλης χωρητικότητα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας όπως οι inox με πεντάλ. Με εσωτερικό πλαστικό κάδο και μεγάλη χωρητικότητα 7lt μπορείτε να τον αγοράσετε από εδώ.

cleaning 12.000 σάκοι απορριμμάτων σε Τιμή Σοκ
Με δεδομένο ότι κάθε μέρα αλλάζετε και μία σακούλα, αυτό σημαίνει ότι για 2.000 μέρες θα έχετε στη διάθεσή σας, σάκους για καλαθάκια. Το δέμα είναι κατάλληλο για μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μεγάλο απόθεμα. Η ποιότητά τους αποτελείται από σκληρό πολυαιθυλένιο που δεν σκίζεται, αποτρέποντάς κάθε διαρροή.

cleaning 2Φαράσι ορθοστατικό χειρός
Μαζέψτε κάθε ακαθαρσία από το πάτωμα εύκολα και υγιεινά, χωρίς να χρειαστεί να σκύψετε. Super λύση για κάθε εταιρεία που χρειάζεται γρήγορες λύσεις στην επί τόπου καθαριότητα.

cleaning 3Extra απορροφητική σφουγγαρίστρα
 
Πρόκειται για το Νο1 καθαριστικό, το οποίο καθημερινά μπορεί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε για στιγμιαίο καθαρισμό.

Με αυτά τα 4 προϊόντα μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγιεινής. Βρείτε περισσότερους κάδους απορριμμάτων κουζίνας και σακούλες απορριμμάτων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Και για facility management η FMS σας προσφέρει μοναδικά πακέτα!