Ο Τόσκας έχει σχέδιο (!) και για το Αιτωλικό…

Ο υπουργός Νίκος Τόσκας ενημέρωσε τον Γιώργο Βαρεμένο ότι το υπουργείο έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της όποιας παραβατικότητας εκδηλώνεται στον καταυλισμό των Ρομά στο Αιτωλικό και ήδη το θέτει σε εφαρμογή. Η ενημέρωση αυτή προκύπτει ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Δηλαδή μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι… και με ανοιχτά παράθυρα… Έχει σχέδιο το Υπουργείο… Το είχε ανέκαθεν και δεν το εφάρμοζε ή το έφτιαξε τώρα μέσα σε λίγα 24ωρα από τότε που “έσκασε” η υπόθεση με το Μενίδι (Αττικής);;; Αν αναρωτηθεί κανείς, γιατί δεν υλοποιούνταν τα σχέδια τόσο καιρό στο Αιτωλικό ή πως θα υλοποιηθούν τώρα που το υπουργείο πήρε την απόφαση, η απάντηση είναι πως…. μετακινήθηκαν από τη Γαβαλού στο Αιτωλικό πέντε… αστυνομικοί.

Μιλάμε για τον υπουργό που τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας τις ανακοινώνει. Σήμερα στη συνέντευξη τύπου μαζί με τους άλλους υπουργούς ανακοίνωσε ότι θα γίνουν νέες αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές με πρόβλημα ναρκωτικών και οπλών. Σα να λέμε τους ειδοποίησε να τα κρύψουν στις καβάντζες… Αυτός ο υπουργός έχει σχέδιο…