Παντρεύεστε; Τα top νυφικά κουβερλί 2017 είναι στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

Η ημερομηνία του γάμου σας σιγά σιγά καταφθάνει και αυτό σίγουρα σας αγχώνει. Έχετε προνοήσει για το κρεβάτι του γάμου; Τα νυφικά κουβερλί, νυφικά σεντόνια και σετ είναι στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και σας περιμένουν. Δηλαδή με ένα κλικ διαμορφώνετε ένα εντυπωσιακό κρεβάτι. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, αγοράζοντας σε  Super εκπτώσεις τα λευκά είδη γάμου.

ΚΑΤΟΙΚΕΙΝΤι είναι φέτος στην μόδα;

Η ΚΕΝΤΙΑ πρωτοστατεί όπως πάντα στη μόδα γάμου με το καπιτονέ κουβερλί BIANCA στο απόλυτο λευκό. Η υπέροχη υφή, τα ανάγλυφα σχέδια, οι ρομαντικές γραμμές και το άψογο φινίρισμα συνδυάζονται και προσφέρουν ένα μοντέρνο στυλ γεμάτο αισιοδοξία και καθαρότητα.

Κάντε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας ακόμα πιο λαμπερή, «παντρεύοντας» την κλασική αρχοντιά με το romantic στυλ. Αποκτήστε το κουβερλί με -20% από εδώ.

ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ 2Κουβερλί ΟPAL ROSE PINK της Guy Laroche!

Η Guy Laroche είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τον γάμο σας. Κορυφαίο brand που η ποιότητά του είναι καθοριστική για τις ευτυχισμένες σας μέρες. Η πρότασή σας για φέτος; Ροζ χρώμα αντί για λευκό. Κάντε ρομαντικά τη διαφορά και πείτε ναι στην κλασική φινέτσα του οίκου. Το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ διατηρεί σε ανταγωνιστική τιμή και αυτό το σετ! Μην το χάσετε. Περισσότερα

ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ 3Σεντόνια Versace

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα νυφικά σεντόνια Versace; Ολόλευκα, με υπέροχη υφή και απίστευτη ποιότητα από 100% βαμβάκι. Με αυτά τα σεντόνια ολοκληρώνετε το νυφικό σετ σας με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αποκτήστε τα από εδώ μαζί με όλο σετ.

Οι τρεις κορυφαίοι οίκοι των λευκών ειδών ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας ξεχωριστή και μοναδική. Μπείτε στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, δείτε τη μεγάλη ποικιλία και κάντε γρήγορες και εύκολες αγορές, χωρίς να κουραστείτε.

  • Πάνω από 8.000 κωδικοί προϊόντος
  • Δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€
  • Τηλεφωνικές παραγγελίες
  • Δυνατότητα άτοκων δόσεων