Προστατέψτε τις αρθρώσεις σας και χαρίστε ευεξία στον οργανισμό σας

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να περιμένει λίγα χρόνια ακόμα! Στο παρόν άρθρο θα σας δείξουμε όλα τα προϊόντα, τα οποία μπορούν να σας χαρίσουν ευεξία, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Η συνήθης συμπτωματολογία των ατόμων που υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις είναι η δυσκινησία, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Ο πόνος στα γόνατα επίσης είναι έκδηλος, ενώ πολλοί είναι αυτοί που νιώθουν ενόχληση και στα χέρια.

Η λύση της φύσης; Υγρό, πόσιμο κολλαγόνο και σπιρουλίνα Σερρών!

Alu_Drops-360x360ALU DROPS (ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΠΟΣΙΜΟ ΔΙΑΛΥΜΑ)

Το AludropsPlus® λιπαίνει τις αρθρώσεις ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα. Στην ουσία η φόρμουλα είναι υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας. Ανήκει στα κολλαγόνα και ωφελεί το ανθρώπινο σώμα, γιατί:

  • Βελτιώνει την ευκινησία στις αρθρώσεις
  • Μειώνει τους κραδασμούς
  • Λειτουργεί σαν αντιφλεγμονώδες
  • Έχει αντιγηραντική δράση
  • Μειώνει τις ρυτίδες

Αποκτήστε το από εδώ.

Collagen_Energy-360x360COLLAGEN ENERGY LIQUID (ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ)

Με το υγρό πόσιμο κολλαγόνο το δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του όσο περνούν τα χρόνια. Είναι υπεύθυνο για την υγεία των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Αν ο οργανισμός δεν έχει κολλαγόνο τότε είναι έκθετος σε πολλές αλλοιώσεις. Μία από αυτές είναι ο πόνος στις αρθρώσεις.

Μπορείτε να πάρετε το κολλαγόνο το πρωί μαζί με το πρωινό σας γεύμα. Η γεύση του είναι ευχάριστη. Γιατί COLLAGEN ENERGY LIQUID;

Συμβάλλει στην αντιγήρανση, ομορφαίνει και λιπαίνει τις αρθρώσεις με εγγυημένο αποτέλεσμα!

Spirulina_180-360x360SPIRULINA BIO (ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ)

Η σπιρουλίνα Σερρών είναι ένα από τα θαύματα της φύσης! Προστατεύει τον οργανισμό και ενισχύει την άμυνά του, ενώ κάθε κάψουλα είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και πρωτεΐνες.

Οι πρωτεΐνες που περιέχει αναγεννούν τα κύτταρα και ο σίδηρος που προσφέρει φτάνει στις ελάχιστες απαιτήσεις του οργανισμού σε σίδηρο.

Είναι διαθέσιμες για ενήλικες και για παιδιά! Βρείτε τις κάψουλες της ALGAE A.C. από εδώ.

Προμηθευτείτε το πόσιμο κολλαγόνο και την σπιρουλίνα Σερρών σε προνομιακή τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής diatrofologiki.gr.