Εξοπλισμός κρεοπωλείου – Αυξήστε τα έσοδα στην επιχείρησή σας

Θέλετε ένα άψογο design στο κρεοπωλείο σας; Συνεργαστείτε με τους καλύτερους και αλλάξτε το status της επιχείρησής σας, προσεγγίζοντας περισσότερους πελάτες. Για να μπορέσετε να βρείτε όλο τον εξοπλισμό κρεοπωλείου που χρειάζεστε μπείτε στο Stock House Center.

Ένας κρεοπώλης χρειάζεται:
Ζυγαριές ακριβείας επαγγελματικές
Κάθε επαγγελματίας κρεοπώλης οφείλει να μπορεί να ζυγίσει με ακρίβεια το κρέας. Οι ζυγαριές ακριβείας λοιπόν είναι ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία σε κάθε κρεοπωλείο. Βρείτε λοιπόν υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας ζυγαριές ασφαλείας, μοντέρνες και σύγχρονες που μπορούν να αλλάξουν το κατάστημά σας γρήγορα και εύκολα. Βρείτε επαγγελματικές ζυγαριές σε προσφορές!

Eπαγγελματικά ψυγεία
Εξοπλισμός κρεοπωλείου, χωρίς επαγγελματικά ψυγεία δεν γίνεται. Μπορείτε να βρείτε ψυγεία για κρεοπωλείο που λειτουργούν κάτω από συγκεκριμένες μορφές ασφαλείας. Για παράδειγμα κάθε κρεοπωλείο χρειάζεται δύο επαγγελματικά ψυγεία. Το ένα είναι το ψυγείο βιτρίνα το οποίο εκθέτει τα προϊόντα και συνήθως είναι μακρόστενο με μεγάλο διαθέσιμο χώρο και το άλλο είναι το inox ψυγείο που μοιάζει σαν δωμάτιο. Εκεί ο χασάπης μπορεί να αποθηκεύσει τόνους κρέατος.

Επιλέξτε επαγγελματικά ψυγεία σε μέγεθος και τύπους ανάλογα με τις ανάγκες σας, μ’ ένα κλικ!

Σε ποιον εξοπλισμό πρέπει να δώσει προσοχή;

  • Κρεατομηχανές ψυχόμενες και απλές που προσφέρουν διακόπτη ασφαλείας, κοπτικά συστήματα ασφαλείας και είναι πανεύκολες στην χρήση
  • Μπαλτάδες και μαχαίρια επαγγελματικού τύπου που με μία κίνηση μπορούν να κόψουν με τεχνική το κρέας
  • Τραπέζια ανοξείδωτα που δεν φθείρονται και δεν γρατζουνίζονται. Ο επαγγελματίας μπορεί να κόψει το κρέας ασκώντας όση πίεση θέλει

Στην μεγάλη ποικιλία του Stock House Center, ο εξοπλισμός κρεοπωλείου είναι καινούργιος και μεταχειρισμένος. Μπορείτε να τον δείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, μιλώντας με το ειδικό προσωπικό, το οποίο σας προτείνει λύσεις ανάλογα με την επαγγελματική κατηγορία στην οποία ανήκετε.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Ανοξείδωτες κατασκευές και εξοπλισμός που ανανεώνει το κρεοπωλείο σας με τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα μηχανήματα.