“Αδειάζει” τον Σύλλογο Δημοσιογράφων ο Γαβρόγλου – “Είπαν ότι είπα άλλα πράγματα…”

Ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου μιλήσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» αναφερόμενος σε πολλά επιμέρους θέματα της Παιδείας.

Ο Κώστας Γαβρόβλου ανέφερε ότι το υπουργείο προχωρά σε ανασχεδιασμό του χάρτη των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο έγινε και στη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους Λυριτζή και Οικονόμου στα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου. Ερωτηθείς για το αν πρόκειται να μεταφερθούν τα τμήματα του Αγρινίου απάντησε πως «ειδικά με το Αγρίνιο υπάρχει μια δυσκολία συζήτησης με τους τοπικούς φορείς. Ορισμένοι ήρθαν στο υπουργείο, νόμισα ότι καταλήξαμε κάπου, πήγαν εκεί είπαν ότι είπα άλλα πράγματα…» Στην συνέχεια πάντως απέφυγε να απαντήσει κάνοντας λόγο για ορθολογικοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με την αναφορά του στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε με τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, γιατί αυτός είναι ο μόνος τοπικός φορέας με τον οποίο συναντήθηκε το τελευταίο διάστημα, μάλλον σαφέστατα και όχι εμμέσως, λέει ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του…

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 24′ και μετά