Παρουσία Μίχαλου συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στο Αγρίνιο

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, θα συνεδριάσει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. στην έδρα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κ. Μίχαλος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής θα παραχωρήσουν μετά τη συνεδρίαση κοινή συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης:
09.30-10.00: Προσέλευση
10.00-12.30:
• Χαιρετισμοί Επισήμων.
• «Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών στο Eurogroup και οι επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις και γενικότερα στην Ελληνική Οικονομία»: εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
• «Τα Επιμελητήρια ως βασικοί συντελεστές ανάπτυξης στην οικονομία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος»: εισηγητές: κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
• «Τρέχουσες εξελίξεις περί του νέου νόμου πνευματικών δικαιωμάτων και της ΑΕΠΙ Α.Ε. – Συμφωνία Συνεργασίας ΚΕΕ – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»: εισηγητής κ. Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης – Συντονιστής της Επιτροπής για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της ΚΕΕ.