Υφάσματα επιπλώσεων από Flora-Fabrics –  Επιλέξτε με βάση την αισθητική σας!

Ένα ύφασμα πολυτελείας στην κουρτίνα, μία επένδυση καναπέ στα μέτρα σας, ταπετσαρίες τοίχου και ειδικά μαξιλάρια φιγούρας που ταιριάζουν το ύφος του χώρου σας, είναι διακοσμητικές αξίες που κανείς δεν μπορεί να στερηθεί στο σπίτι του.

Για να μπορέσετε να βρείτε και εσείς όλα τα υφάσματα επιπλώσεων που σας ταιριάζουν πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ορισμένες συμβουλές από επαγγελματίες του χώρου.

Ιδιότητες υφασμάτων
Τα υφάσματα είναι πολύ σημαντικό να είναι αδιάβροχα, αλέκιαστα όσο γίνεται, οικολογικά, αντιβακτηριακά και να μπορούν να χρησιμοποιούνται όλες τις εποχές του έτους. Τέλος η ευκολία τους στο να καθαρίζονται, είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος που θα σας απαλλάξει από πολλά προβλήματα.

Χρήση
Ανάλογα με τη χρήση που τα θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά υφάσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Δερματίνες – Mία διαχρονική λύση στα υφάσματα επίπλωσης
Η σύνθεσή τους αποτελείται από ένα μέρος πολυουρεθάνης, με αποτέλεσμα το συστατικό αυτό να τις κάνει μαλακές και να φανερώνει πολύ καλή διαπνοή, κατάλληλη για όλες τις εποχές. Λόγω της φύσης του υλικού τους είναι κατάλληλες και για τους επαγγελματικούς χώρους.

Τα καλύτερα υφάσματα επιπλώσεων στον χώρο σας
Η εταιρεία Flora-Fabrics σας παρουσιάζει πολλά δείγματα των υφασμάτων επίπλωσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό συζητάει μαζί σας τις ιδέες του, καταγράφοντας τις ανάγκες σας και δίνοντάς σας μία πρώτη εκτίμηση του κόστους.

Ελάτε στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Στο κατάστημα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη Παύλου Μελά 40, μπορείτε να δείτε μία μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες και υφάσματα σε άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές.

Επιλεγμένα υφάσματα στα μέτρα σας, για οποιαδήποτε χρήση χρειαστείτε. Στην μεγάλη ποικιλία μας θα βρείτε και καινούργιες συλλογές από παιδικά υφάσματα για να μπορέσετε να φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο με όλα τα κομφόρ σε χρώματα και σχέδια που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε προς το καλύτερο στον χώρο σας.