Προϊόντα contouring online σε super τιμές από το Μyaroma!

Μέχρι τώρα γνωρίζατε ότι το Photoshop είναι το πρόγραμμα εκείνο που μπορούσε να βελτιώσει άρδην την εμφάνιση του προσώπου σας. Πλέον δεν χρειάζεται να πειράξετε καμία φωτογραφία για να δείχνετε πιο όμορφες και πιο sexy. Τα προϊόντα contouring είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας σε αυτό.

Πλέον η δημοφιλής τεχνικής μακιγιάζ έχει γίνει γνωστή με φανατικές θαυμάστριες παντού. Με την τεχνική αυτή μπορείτε με ένα επαγγελματικό πινέλο να σμιλεύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να λεπτύνετε ή να γεμίσετε τα χαρακτηριστικά σας ώστε να επικρατεί απόλυτη αρμονία.

Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε το contouring πιο πολύ το καλοκαίρι, κάνοντας το δέρμα πιο ηλιοκαμένο, αλλά και τον χειμώνα πρόκειται να αποκαλύψει πάλι τις πτυχές του προσώπου σας. Τα καλλυντικά online από το myaroma θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας σε ένα μακιγιάζ που πρόκειται να σας προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλετε. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι μπορείτε να παίξετε με τις φωτοσκιάσεις, ακόμα και για να δείχνει το ντεκολτέ σας πιο μπρονζέ.

Τι προσφέρει στην ουσία το contouring;

  • Τρισδιάστατο εφέ στο πρόσωπο
  • Διορθώνει το σχήμα του προσώπου σας, ώστε να επικρατεί ισορροπία
  • Μπορεί να μικρύνει κάποιες περιοχές ή να μεγαλώσει άλλες

Πριν από κάθε σας επιλογή είναι πολύ βασικό να διαλέξετε την σωστή βάση. Αυτό με την σειρά του προϋποθέτει να έχετε ενυδατώσει σωστά το δέρμα σας, έτσι ώστε να δείχνει καθαρό και φρέσκο.

Πως γίνεται;
Στην ουσία γίνεται, επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο βασικά προϊόντα. Το ένα είναι η πούδρα στην σωστή απόχρωση και συγκεκριμένα 2 τόνους πιο σκούρα από το δέρμα σας και το άλλο είναι το foundation, όπου εφαρμόζεται σε μύτη και ζυγωματικά.
Tip: Αποφύγετε τις πούδρες που περιέχουν shimmers διότι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα και δεν θα σας βγει σωστά το μακιγιάζ.

Θέλετε τα καλύτερα online καλλυντικά (W7, Golden Rose κ.ά); Φορέστε …MyAroma!