Και κορίτσια του Ιωνικού Volleyball στο Portaria Volley Camp

Tο 1ο VOLLEYBALL CAMP στο ΑΙΓΙΟ για ΚΟΡΙΤΣΙΑ από 24-29 Ιουνίου διοργανώνετε από το «Portaria Volley Camp» που λειτουργεί από το 2011.

Φέτος αποφασίστηκε να γίνει και στο Αίγιο σε συνεργασία με τους εξαίρετους και καταξιωμένους προπονητές της Πάτρας, Γιώργο Μακρυκώστα και Ελένη Λεγάτου που μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του Γιάννη Νικολάκη υπόσχονται μία νέα εμπειρία.Οι προδιαγραφές, οι συνθήκες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Αιγίου στο οποίο οι αθλήτριες θα προπονούνται πάνω από 4 ώρες ημερησίως είναι εξαιρετικές.

Οι αθλήτριες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείουHotel Semantron Traditional Village στην περιοχή Ελαιώνας Αιγίου.Το CAMP απευθύνεται σε αθλήτριες αναπτυξιακών τμημάτων ( παγκορασίδες – κορασίδες – νεάνιδες). Θα γίνονται δύο προπονήσεις την ημέρα σε γκρούπ ανάλογα με το επίπεδο των κοριτσιών.

Την συμμετοχή τους στο Camp έχουν δηλώσει και αθλήτριες από την ομάδα του Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80 Αγρινίου και ελπίζουν να αποκομίσουν από εκεί περισσότερη εμπειρία και τεχνική. Οι αθλήτριες αυτές είναι η Γεωργούση Μαρία και Σιακαβέλλα Μιρένα.