Ο μπαινάκιας και ο βγαινάκιας

Στο Επιμελητήριο όσο οι φοιτητές διαμαρτύρονταν ενάντια στο αίτημα για επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος και ζητούσαν λύσεις στα προβλήματά τους εντός του πλαισίου του Πανεπιστημίου Πατρών, έγινε μια προσπάθεια κατευνασμού της αντίδρασης των φοιτητών και τους ειπώθηκε από την πλευρά των διοργανωτών της ημερίδας να αποσυρθεί το αίτημα περί επανίδρυσης και να συζητηθούν όλα τα άλλα…

Αυτό βέβαια ήταν προσχηματικό. Μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η ημερίδα. Και ενώ υπήρξαν στη διάρκεια της ημερίδας αρκετές τοποθετήσεις που τόνισαν ότι το πρόβλημα των τμημάτων του Αγρινίου δεν είναι η ταμπέλα της αυτονόμησης, ήρθε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών μετά την ημερίδα να ξεκινήσει ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών υπέρ του αιτήματος για επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος.

Ο μπαινάκιας και ο βγαινάκιας. Κανείς δεν φαίνεται να έμαθε τίποτα από την παρουσία και την αντίδραση των φοιτητών. Μοιάζει πλέον να είναι ψυχοπαθολογικά εμμονικό το “τυφλό” αίτημα για επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος.