Έναρξη δωρεάν καλοκαιρινών εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά στο Δήμο Θέρμου.

Οι πολιτιστικές δράσεις και αναζητήσεις συνεχίζονται και το καλοκαίρι στον Δήμο Θέρμου. Μία σημαντική δραστηριότητα είναι η έναρξη δωρεάν πρωινών καλοκαιρινών εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού στο χώρο του Δημαρχείου Θέρμου, για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.
Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα και το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους αλλά βρίσκουν και την δική τους θέση μέσα σε αυτόν. Τα παιδιά εξερευνούν, συμμετέχουν, χαίρονται, μαθαίνουν να συνδέονται, επικοινωνούν με αφορμή μια ιστορία, μια εικόνα, ένα παραμύθι, ένα συναίσθημα, μια κίνηση του σώματος, μια αυθόρμητη στιγμή. Ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν ικανότητες και εμπειρίες, τις οποίες σταδιακά θα αναπτύξουν στο κοινό παίξιμο με την ομάδα.
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 26 Ιουνίου στον χώρο του Δημαρχείου Θέρμου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κ. Ειρήνη Κοψαλή (υπεύθυνη των τμημάτων) τηλ. επικοινωνίας 2644360131. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν έως το τέλος του Ιουλίου και η δράση αφορά όλα τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν, είτε κατοικούν μόνιμα στο Θέρμο είτε θα βρίσκονται αυτό το διάστημα ως επισκέπτες στην περιοχή.