Θράσος

Πραγματικά το σύστημα έχει πολλούς μηχανισμούς άμυνας. Ένας από αυτούς που ακολουθείται τον τελευταίο καιρό είναι το «αν είσαι ένοχος, γάβγισε σαν να είσαι αθώος».

Αυτό κάνει και ο Παπανδρέου ο οποίος ζητά να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου του 2015.

«Από τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη – αν ευσταθούν, προκύπτει ότι η ηγεσία της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν άγνοια των Ελλήνων πολιτών, σχεδίαζε την αλλαγή του εθνικού νομίσματος»: αυτό υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του Κινήματος (του Γιώργου Παπανδρέου), σε ανακοίνωσή του.

Πιο αναλυτικά, «στις εκλογές του 2015, ως αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικούσαν εντολή κυβέρνησης, δεν είπαν στους Έλληνες ότι το σχέδιο τους ήταν να αλλάξουν το νόμισμα της χώρας. Φαίνεται επίσης, ότι συζήτησαν το σχέδιο αυτό και σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου και πάλι χωρίς να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες.

Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου για να μάθουμε τελικά πόσο τυχοδιωκτικά λειτούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφερε τη χώρα χρόνια πίσω με τις επιλογές της» ζητάει ο Παπανδρέου.

Ο άνθρωπος που με υπογραφή του έβαλε ταφόπλακα στην χώρα. Τόσο θράσος πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι, που το βρίσκουν;

Γ.Κ.