Τμήματα κολύμβησης για την καλοκαιρινή περίοδο 2017 από το ΝΟΜ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Το διοικητικό προσωπικό και το προπονητικό επιτελείο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου ανοίγουν για ακόμη μία χρονιά την αγκαλιά τους σε όλα τα παιδιά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ξεκινώντας την λειτουργία των τμημάτων κολύμβησης για την καλοκαιρινή περίοδο 2017, στα πλαίσια προώθησης της εν λόγω δραστηριότητας.
Περισσότεροι από 85 μικροί «δεινοί» κολυμβητές θα δίνουν μέχρι τέλος Αυγούστου το παρών στην πισίνα του «PLAZA», η οποία παραχωρήθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, κ. Νικόλαο Κοντογιώργο, για να διδαχθούν τις αρχές της κολύμβησης, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και την κολυμβητική τους ικανότητα.
Υπεύθυνοι για το κομμάτι της διδασκαλίας είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Ερωτόκριτος Νικολόπουλος, ο οποίος έχει επωμιστεί την επίβλεψη και τον συντονισμό του όλου εγχειρήματος, καθώς και οι γυμναστές Πάνος Παπουτσόπουλος και Θύμιος Ρόμπολας, οι οποίοι έχοντας μεγάλη προπονητική εμπειρία στην κολύμβηση και επιστρατεύοντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, θα εκπαιδεύσουν τα παιδιά στο υγρό στοιχείο, με στόχο το μέγιστο αποτέλεσμα.
Στόχος είναι και φέτος όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της περιοχής μας να εξοικειωθούν με το υδάτινο στοιχείο, να αποκτήσουν κολυμβητική παιδεία και βιωματική γνώση των βασικών κανόνων ασφαλείας. Επιπλέον στόχοι του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης μέσα στο νερό, καθώς και η ανάπτυξη της κοινωνικότητας, συμβάλλοντας έτσι στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των αρχάριων λιλιπούτιων κολυμβητών.
Να σημειωθεί ότι η ασφάλεια των παιδιών εξασφαλίζεται από την ταυτόχρονη παρουσία και των τριών προπονητών στον χώρο της πισίνας, την καθαριότητα και υγιεινή της πισίνας και των βοηθητικών χώρων, καθώς και από την επί 24ώρου βάσεως φύλαξη του χώρου.
Το ιδιαιτέρως αυξημένο ενδιαφέρον και η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή που σημειώνει η Ακαδημία Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, καταδεικνύουν για πολλοστή φορά την αναγκαιότητα δημιουργίας κολυμβητηρίου στην πόλη μας, που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και διαχρονική υπόσχεση της τοπικής ηγεσίας. Ως εκ τούτου, ευελπιστούμε η δημοτική αρχή να αφουγκραστεί το ως άνω αίτημα και να προβεί στις δέουσες ενέργειες για την κατασκευή κολυμβητηρίου στο Μεσολόγγι, μια πόλη με μακρά πορεία στον χώρο της κολύμβησης, δεδομένου μάλιστα ότι ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Καραπάνος έχει ευαισθητοποιηθεί και κινητοποιηθεί αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα.
Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς που τιμούν για μία ακόμη χρονιά με την εμπιστοσύνη τους την Ακαδημία Κολύμβησης, ενώ προτρέπει όσους δεν το έχουν πράξει ακόμη, να εγγράψουν τα παιδιά τους, ώστε να τους παράσχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια κολυμβητική παιδεία.
Να σημειωθεί ότι το κόστος συμμετοχής στα μαθήματα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ανέρχεται στα 60€ για ένα παιδί. Για τις οικογένειες με δύο παιδιά το ποσό ανέρχεται αθροιστικά στα 100€, ενώ για εκείνες με τρία παιδιά στα 120€.
Για νέες εγγραφές και ενημέρωση για τις ημέρες και ώρες προπονήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
Έφορος Κολύμβησης, Βασίλης Σπυρόπουλος: 6947269680
Τεχνικός Διευθυντής, Ερωτόκριτος Νικολόπουλος: 6944141017

ΕΚ ΤΟΥ Ν.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ