Μασουρέκ: Να βγω Ευρώπη με τον Παναιτωλικό

Ο Φράνκο Μασουρέκ μιλά στο Sport24.gr για το στόχο του να παίξει στην Ευρώπη με τον Παναιτωλικό, υποστηρίζοντας ότι ο Φεντερίκο Μπράβο τον έπεισε να πει το “ναι” στην ομάδα του Αγρινίου.

Μετά την Αργεντινή και τη Χιλή, η Ελλάδα και το Αγρίνιο. Στις 6 Ιουλίου ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Φράνκο Μασουρέκ, τον οποίον το Sport24.gr συνάντησε στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Αγρινίου κι εκείνος έθεσε ξεκάθαρα το στόχο του με αυτή.

– Έχεις λίγες ημέρες στον Παναιτωλικό. Οι πρώτες σου εντυπώσεις;
“Συνάντησα μια πολύ όμορφη παρέα παικτών. Προσπαθώ να συνηθίσω, έχω κάνει μερικές προπονήσεις με την ομάδα. Μου αρέσει το κλίμα εδώ”.

– Ο προσωπικός στόχος; Αυτός της ομάδας;
“Ο προσωπικός στόχος είναι να προσπαθήσω να κερδίσω θέση στο βασικό σχήμα. Της ομάδας να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κερδίσουμε μια θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της μεθεπόμενης σεζόν”.

– Έρχεται η πρόταση από τον Παναιτωλικό. Μίλησες με κάποιον για να ζητήσεις τη γνώμη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την ομάδα;
“Ναι, βέβαια. Μίλησα με τον φίλο μου τον Φεντερίκο Μπράβο. Τον ρώτησα πώς είναι το πρωτάθλημα, πώς είναι η πόλη. Μου είπε ότι όλα είναι ωραία και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά”.

– Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το Αγρίνιο;
“Δεν το είδα πολύ, αλλά πρόκειται για μια πολύ όμορφη πόλη”.

– Πέρα από την προσπάθεια εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπάρχει και το Κύπελλο. Εκεί, ποιος είναι ο στόχος;
“Έχουμε καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να φθάσουμε μακριά και στο Κύπελλο”.

– Βλέπεις μέσα από τον Παναιτωλικό μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ελληνική ομάδα ή σε ομάδα του εξωτερικού;
“Πρωτίστως, σκέφτομαι αυτά τα δύο χρόνια για τα οποία έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και θέλω να τα πάω καλά”.

πηγή : sport24.gr