Η διαμάχη Παναιτωλικού και Λαμίας και η ακύρωση του μεταξύ τους φιλικού

Η διαμάχη Παναιτωλικού και Λαμίας στην καλοκαιρινή «συγκατοίκηση» και η ακύρωση του μεταξύ τους φιλικού

Δύσκολο πράγμα η συγκατοίκηση. Είτε πρόκειται για ζευγάρια, είτε για ομάδες. Το 1/3 των «εταίρων» της Superleague πέρασε το κατώφλι του αθλητικού κέντρου στο Καρπενήσι το φετινό καλοκαίρι, για την διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Εχουμε και λέμε: Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λάρισα, Παναιτωλικός και Λαμία. Πέντε ομάδες στο ίδιο αθλητικό κέντρο, ενώ Παναιτωλικός και Λαμία μοιράστηκαν και το ίδιο ξενοδοχείο! Κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, όταν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός, ε όλο και χρειάζονται ενίοτε και κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί, προκειμένου η…συγκατοίκηση να πάει καλά και να παρουσιαστούν διάφορες γκρίνιες και ευτράπελα.

Μια φορά Αγρινιώτες και Λαμιώτες είχαν τα σοβαρά θέματά τους σε αυτή την…συγκατοίκηση. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.Τι σημαίνει αυτό; Οι ώρες διεξαγωγής και χρήσης των γηπέδων του αθλητικού κέντρου, αποτέλεσαν σημείο τριβής για τους ανθρώπους των δύο ομάδων και τους δύο προπονητές.Κι από την ώρα που ο Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός) και ο Μπάμπης Τεννές (Λαμία) έφτασαν στο σημείο να διαφωνήσουν έντονα και να μην τα βρίσκουν για την χρήση των γηπέδων (με το θερμόμετρο της έντασης να χτυπάει υψηλά νούμερα κάποιες στιγμές) αυτομάτως ακυρώθηκε και το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 12 Αυγούστου στο Αγρίνιο.

Αν και αρχικά είχε κλειστεί Παναιτωλικός και Λαμία να παίξουν στο γήπεδο των «καναρινιών», το φιλικό – ελέω της διαμάχης που ξέσπασε στην συγκατοίκηση του Καρπενησίου – πήγε…περίπατο. Αντ΄αυτού μάλιστα την ίδια ημέρα (12/8) η ομάδα της Φθιώτιδας θα παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως. Συμβαίνουν κι αυτά τα ωραία στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και κάπως έτσι αναμένεται με ιδιαίτερο και ξεχωριστό ενδιαφέρον το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων (και των δύο προπονητών βεβαίως, βεβαίως) στο πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος της Superleague. I love this game!

πηγή : marca-sl.gr