Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε οικίες στην Αμφιλοχία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δύο ακόμα κλοπές σε οικίες, που είχαν διαπραχθεί φέτος τον Ιούλιο και τον Απρίλιο σε περιοχές της Αμφιλοχίας.

Σε ότι αφορά την πρώτη περίπτωση στις 29/7/2017, το απόγευμα, στον Κάμπο Αμφιλοχίας, τρεις δράστες μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ενός 22χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 26/4/2017, το πρωί, στα Σαρδήνια Αμφιλοχίας, ένας 49χρονος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, διέρρηξε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό της κοσμήματα συνολικής αξίας 2.200 ευρώ.Τα στοιχεία του δράστη προέκυψαν στο πλαίσιο συστηματικής έρευνας που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ενώ σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.