Άρης – Παναιτωλικός 1-2

Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής του φιλικού αγώνα που έδωσε στη Βέροια με αντίπαλο τον Άρη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’ με σουτ του Σόουζα και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 32’ με πέναλτι που κέρδισε ο Κλέσιο και εκτέλεσε ο Πάουλο. Ο Κλέσιο με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στο 86’ έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Βέροιας. Πίεσε, είχε καλές στιγμές και σκόραρε στο 16′ με ωραίο γυριστό σουτ του Σόουζα έπειτα από κόρνερ Στεφάνοβιτς και κεφαλιά – πάσα στον Πορτογάλο. Στο 18′ ο Άρης είχε πολύ καλή φάση με τον Πασσά να μην μπορεί να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι. Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να βγει μπροστά με αξιώσεις και μπόρεσε να ισοφαρίσει. Κέρδισε πέναλτι στο 33′ και στο 34′ το εκτέλεσε εύστοχα ο Μάρκος Πάουλο για το σκορ 1-1. Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε πιο καλή εικόνα και έβγαλε περισσότερες φάσεις. Στο 63′ ο Καντιμοίρης έβγαλε σουτ του Κλέσιο ενώ λίγο μετά ο Κλέσιο απείλησε ξανά με κεφαλιά. Η ζέστη επηρέαζε τις δύο ομάδες και ενώ υπήρχαν σε αρκετές περιπτώσεις διακοπές για νερό. Στο 70′ ο Μπαργκάν είχε ευκαιρία με τον Κυριακίδη να του λέει “όχι”. Στο 72′ είχε μία προσπάθεια και ο Ιντζόγλου. Στο 77′ ο Ρότσα είχε ένα σουτ που όμως δεν ήταν με αξιώσεις και στο 78′ ο Καντιμοίρης έβγαλε προσπάθεια του Μάζορεκ με τα πόδια. Στο 82′ ο Καντιμοίρης έκανε νέα διπλή επέμβαση, κρατώντας στην συγκεκριμένη φάση ανέπαφη την εστία του. Στο 87′ ο Κλέσιο έκανε το 1-2. Ο Μοζαμβικανός με ατομική ενέργεια βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να δώσει την φιλική νίκη στον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (76’ Μαρινάκης), Ρότσα (76’ Τσοκάνης), Πάουλο, Λόπες (58’ Μπεχαράνο), Μάζουρεκ, Ντίας (58’ Ρόσα), Κλέσιο, Μοράρ (71’ Μαρκόβσκι).