Το ΣΔΟΕ “τσίμπησε” μεγαλοαγρότη της Αιτωλοακαρνανίας

Κλιμάκιο ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών και του ΣΔΟΕ βρίσκεται από χθες στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην περιοχή του πρώην δήμου Οινιαδών πραγματοποιώντας ελέγχους σε διάφορες αγροτικές εκμεταλλεύσεις της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη από χθες φάνηκε ότι βγήκαν τα πρώτα “λαβράκια”, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr διαπιστώθηκε στην περιοχή του πρώην δήμου Οινιαδών παράτυπη ή και παράνομη διακίνηση και εξαγωγή αγροτικών προϊόντων (ακτινίδια κτλ). Το κλιμάκιο του ΥΠΟΙΚ ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας και της Εισαγγελείας Μεσολογγίου στους ελέγχους που κάνει, ενώ από σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr αναζητείται από τις Αρχές (οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν ήδη για σύλληψη, ωστόσο διαψεύδονται) μεγαλοαγρότης της Αιτωλοακαρνανίας που τυγχάνει να έχει και συνδικαλιστική/συνεταιριστική δράση. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

19/8: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr οι έλεγχοι των κλιμακιών του ΣΔΟΕ και του Υπουργείου Οικονομικών θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να επεκταθούν και σε άλλα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας, όπου θεωρείται πιθανόν από τις Αρχές και να βρεθούν αντίστοιχες παρανομίες. Για το θέμα πάντως φαίνεται ότι είναι ενήμεροι και υψηλόβαθμοι παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.