“Η Κοινωνία Μπροστά”: Περί ύβρεων και σεναρίων συνωμοσίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Περί ύβρεων και σεναρίων συνωμοσίας
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου συνάδελφος κ. Ευαγγελία Τσέλιου – Παναγοδήμου επιχείρησε ομολογουμένως να “απαντήσει” στην ανακοίνωσή μας αναφορικά με την διαχειριστική – τουλάχιστον ανεπάρκεια – του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Επί της ταμπακέρας όμως ΟΥΔΕΝ. Εάν είναι ύβρις και σενάρια συνομωσίας όσα εσείς παραδέχεστε στην σχετική σας 52/2017 απόφαση, ότι δηλαδή δεν τηρούνται λογιστικά βιβλία, ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις καταβολές μισθωμάτων, ότι δεν εκδώσατε γραμμάτια είσπραξης, τότε η οικονομική επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Εάν είναι ύβρις και συνωμοσία το ότι 2,5 χρόνια τώρα δεν έχετε κάνει την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής μεταξύ το πρώην Κρατικού και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τότε θα αναζητήσουμε αλλού το νόημα και το περιεχόμενο των λέξεων.
Τέλος εάν δεν είναι ύβρις η “εξω-λογιστική” διαχείριση που κάνετε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το παραδέχεστε με την σχετική σας απάντηση, τότε καλόν είναι να σιωπάτε, διότι όσο προσφεύγετε σε τέτοιου είδους δικαιολογίες, τόσο εκτίθεστε περισσότερο.