Η Κατερίνα Καραδήμα σκηνοθετεί παραστάσεις για μικρές ηλικίες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Στο Εθνικό Θέατρο και στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Η Αγρινιώτισσα Κατερίνα Καραδήμα, σκηνοθέτης – ηθοποιός, διευθύνει καλλιτεχνικά και φέτος το Μικρό Θέατρο στο Αγρίνιο για όγδοη χρονιά ενώ παράλληλα αυτή τη σεζόν πρόκειται να σκηνοθετήσει 3 διαφορετικές επαγγελματικές παραστάσεις για μικρές ηλικίες.

Η νέα της βρεφική δουλειά και παραγωγή του Μικρού Θεάτρου «Έξω πάνω μέσα κάτω» για βρέφη από 8 μηνών έως και νήπια 4 ετών κάνει πρεμιέρα 30 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου. Για την συγκεκριμένη παράσταση έγραψε πρωτότυπη μουσική ο Φοίβος Δεληβοριάς και παίχτηκε πέρισυ με επιτυχία στο Μικρό Θέατρο Αγρινίου.

Τον Οκτώβριο ανεβαίνουν σε δική της διασκευή και σκηνοθεσία στο Εθνικό θέατρο «Τα παιδιά του γαλάζιου πλανήτη» του Ανρί Σνερ Μάγκνασον, μία παράσταση βαλίτσα για παιδιά 4 έως 7 ετών. Πρόκειται για μία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει τα παιδιά μέσα από αυτή την μοναδική περιπέτεια του συγκεκριμένου έργου. Και τέλος, η βρεφική παράσταση «Κοίτα» – επίσης παραγωγή του Μικρού Θεάτρου – που πέρισυ παίχτηκε στο θέατρο Πόρτα για βρέφη από 8 μηνών έως νήπια 4 ετών,σε δική της σύλληψη και σκηνοθεσία, ανεβαίνει το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη σκηνή του Βασιλικού θεάτρου. Με χαρά και ενθουσιασμό, το Μικρό Θέατρο ξεκινάει την χρονιά του με έντονη καλλιτεχνική δράση μέσα από μαθήματα, εργαστήρια, σεμινάρια και παραστάσεις.