Θετικές εντυπώσεις για το αποτέλεσμα των επεμβάσεων στο Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Mε επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου προς τον δήμαρχο Αγρινίου και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου εκφράζει τις ευχαριστίες του για τις παρεμβάσεις συντήρησης που έγιναν στο κτίριο του σχολείου και μεταφέρει τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι γονείς από το αποτέλεσμα. Όπως καταγράφεται πάντως με την επιστολή αυτή η άποψη των γονέων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου Κώστα Ρόκο που επέκρινε την αισθητική των επεμβάσεων και έκανε λόγο για παρανομίες και μη έγκριση των εργασιών από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων, αφού ως γνωστόν το κτίριο του σχολείου έχει κριθεί διατηρητέο.

Αναλυτικά η επιστολή :
1.- Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την μέγιστη από μέρους σας βοήθεια, που παρείχατε στο σχολείο μας και σχετίζεται με την αποκατάσταση ελλείψεων, που άπτονται σε αρκετούς τομείς εύρυθμης λειτουργίας της σχολικής μονάδας. Ταυτόχρονα σας μεταφέρουμε τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι γονείς/μέλη του συλλόγου μας από το αποτέλεσμα των ενεργειών σας.
2.- Συγκεκριμένα τόσο η δική σας συμβολή όσο και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, στις εργασίες για την συντήρηση των κτηριακών υποδομών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου αλλά και την αποκατάσταση των προ πολλών ετών ελλείψεων/φθορών/βλαβών, αποτελεί ενέργεια όπου εκδηλώνεται το άμεσο ενδιαφέρον σας για την αποφυγή πλείστων περιπτώσεων δυσλειτουργίας για όσους δραστηριοποιούνται & εκπαιδεύονται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο. Περιπτώσεις σχετικές με τις συνθήκες α) ανθρώπινης υγιεινής , β) παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης και γ) ασφάλειας ανθρώπινης ζωής.
3.- Αποδεικνύεται εμφανώς ότι είστε πραγματικός αρωγός στην προσπάθεια ορθής διαδικασίας παροχής γνώσεων η οποία πρέπει να βασίζεται στα σωστά κίνητρα, στην ουσιαστική κατανόηση των δεδομένων αλλά και στις σωστές υποδομές.
4.- Ευελπιστούμε στις καθ΄ όλα επιβεβλημένες και συνεχείς εν λόγω παρεμβάσεις σας, που απώτερο σκοπό έχουν την αναβάθμιση των δομών εκπαίδευσης.
5.- Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συναίνεση, που έμπρακτα επιδείξατε στις αναφορές μας για τα αυτονόητα.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Ταφιάδης Νικόλαος Ταμπάκη Κοραλία