Αγροτικός Συνεταιρισμός Καινούργιου: Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Παραγωγών στην ελιά και το λάδι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καινούργιου καλεί τα μέλη της Ο.Π. στην Ειδική Γενική Συνέλευση της «Οργάνωσης Παραγωγών στον Τομέα Ελαιολάδου και Επιτραπέζιων Ελιών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου» που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Συνεταιρισμού (Κοσμά Αιτωλού 110 – Καινούργιο) την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου του 2017 στις 6:30 το απόγευμα.
Στη Συνέλευση θα παραστούν εκπρόσωποι του αρμόδιου φορέα οι οποίοι θα ενημερώσουν τα μέλη για τις δράσεις, τα οφέλη και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Οργάνωση Παραγωγών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν από τον Φεβρουάριο του 2018, θα έχουν τριετή διάρκεια και αφορούν τη δωρεάν παροχή εφοδίων για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εκπρόσωπος της Τράπεζας Πειραιώς θα ενημερώσει για τη Συμβολαιακή Γεωργία.
Μετά το τέλος της Ειδικής Γενικής Συνέλευσης θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη πενταμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Παραγωγών. Όσοι από τα μέλη της Ο.Π. επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Διαχειριστική Επιτροπή, μπορούν να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους στη Γραμματεία του Συνεταιρισμού μέχρι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Για τον Α.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπασάικας Περικλής