Όσο θα υπάρχουν Βουλγαράκηδες, τόσο θα αντέχουν οι Κουρουμπλήδες

Απορούν εύλογα πολλοί δημοσιολογούντες για το πως είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να αυτοξεφτιλιστεί με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Πράγματι, επί ΣΥΡΙΖΑ, οι παραιτήσεις υπουργών και βουλευτών είναι πολύ πιο σπάνιες από ότι στο παρελθόν. Τουλάχιστον που και που οι προηγούμενοι παραιτούνταν, όταν καταλάβαιναν ότι δεν υπάρχει κανένα επικοινωνιακό σχέδιο ικανό να ανατρέψει τη φθορά τους.

Δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει για να αρχίσουν να παραιτούνται οι Κουρουμπλήδες, για να ξυπνήσει δηλαδή η κοινωνία από τον μεγάλο λήθαργο των τελευταίων ετών. Γνωρίζω όμως με βεβαιότητα τι δεν πρέπει να γίνει: να μην προτείνεται ως…λύση στον Κουρουμπλή ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο ότι στο ΣΚΑΙ έκριναν χθες ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που τους αφορά η άποψη του κ. Βουλγαράκη αλλά και το ότι εκτίμησαν ότι ο κατάλληλος άνθρωπος για να υποδείξει πότε παραιτείται ένας υπουργός είναι ένας από τους πλέον χειρότερους υπουργούς της λαίλαπας Καραμανλή.

Η αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο, τόσο που αναρωτιέμαι συχνά αν όλοι αυτοί προσπαθούν στην πραγματικότητα να συσπειρώσουν ξανά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας τους τα πρόσωπα των καταστροφέων των περασμένων δεκαετιών.

πηγή : parapolitiki.com