Πενθεί και ο Παναιτωλικός για το χαμό των δύο σμηνιτών – Μηνύματα και στην εξουσία…

Σύσσωμμη η οικογένεια του Παναιτωλικού, τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης, συμμετέχει στο πένθος για το θάνατο των δύο σμηνιτών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στα Παλιάμπελα Βόνιτσας, του Λεωνίδα Χολέβα και του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλεί “κάθε αρμόδιο φορέα της τοπικής, περιφερειακής και κεντρικής εξουσίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ανθρώπινη ζωή”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συμμετέχει στο πένθος του θανάτου δύο νέων ανθρώπων σε τροχαίο δυστύχημα, του Λεωνίδα Χολέβα και του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη. Εκφράζει στους οικείους τους τα θερμά της συλλυπητήρια.
Η απώλεια ακόμα δύο ανθρώπων στο απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, στέλνει μήνυμα σε όλους μας για προσεκτικότερη οδηγική συμπεριφορά και σε κάθε αρμόδιο φορέα της τοπικής, περιφερειακής και κεντρικής εξουσίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Εραστιτέχνη Παναιτωλικού
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των δύο νέων, του συμπολίτη μας ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη και του σμηνίτη Λεωνίδα Χολέβα.Ευχόμαστε στους δικούς τους ανθρώπους δύναμη και κουράγιο.