Μάζουρεκ: «Μπορώ και καλύτερα»

Μέχρι και χθες όλοι μας είχαμε μία «αποσπασματική» εικόνα για τον Φράνκο Μάζουρεκ. Οτι μάθαμε για εκείνον μόλις ήρθε στην Ελλάδα και ορισμένες εντυπώσεις από την παρουσία του μέσα στο γήπεδο. Οχι όμως πλήρης άποψη. Μετά από την εξαιρετική χθεσινή του παρουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό, όλη η Ελλάδα…γνώρισε τον 24χρονο «δαίμονα» που έκανε άνω-κάτω την άμυνα του «τριφυλλιού» και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ. Σε άπαντες, ως έναν βαθμό, έκανε πολύ καλή εντύπωση, εκτός από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού. Βλέπετε ο νεαρός ήταν στο «κάδρο» για εκείνους περίπου 18 μήνες. Τότε τον είχε τσεκάρει πρώτη φορά ο Μάκης Μπελεβώνης, στο Αγρίνιο παρακολουθούσαν διακριτικά την εξέλιξή του και το καλοκαίρι οι συνθήκες ήταν εκείνες που επέτρεπαν να έρθει στα μέρη μας.

mazuΑρκετά όμως με το παρελθόν, ας δούμε το «τώρα». Η ημέρα ξεκίνησε και τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή από το να γιορτάσει τα γενέθλιά του λίγες ώρες μετά από μία μεγάλη νίκη και μία δική του εξαιρετική εμφάνιση. Για τον Φράνκο όμως ήταν μία Κυριακή σαν όλες τις άλλες. Ή περίπου, καθώς από τα μέσα της εβδομάδας βρίσκονται στην Ελλάδα οι γονείς του και έτσι γιόρτασε με εκείνους την συμπλήρωση των 24 ετών του. Σε αυτούς άλλωστε αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε. Οχι κάτι extreme…. Βλέπετε όπως σχολίασε στο gazzetta.gr, δεν υπάρχει σχετική άνεση χρόνου. «Είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα να πετύχω ένα σημαντικό γκολ τη πρώτη φορά που ξεκίνησα βασικός στο πρωτάθλημα. Θα το χαρώ σήμερα που είναι και τα γενέθλιά μου, αλλά από αύριο ξεκινάμε δουλειά. Πρέπει η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα με τον Πλατανιά. Αυτό έχει σημασία», μας μετέφερε χαρακτηριστικά.

Αλλωστε τίποτα δεν τελείωσε χθες για τον Παναιτωλικό, όπως βέβαια και για την οποιαδήποτε ομάδα. Πόσο μάλλον όταν ο Μάζουρεκ… απειλεί. Πώς; Λέγοντας πώς ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από εκείνον. «Θέλω να αρχίζω να παίζω στα επίπεδα που θέλω. Μπορώ και καλύτερα», σχολίασε σχετικά.

Ισως το πάρτι γενεθλίων για εκείνον μετατεθεί για την διακοπή του πρωταθλήματος, όταν και ενδέχεται να πάρουν τα «καναρίνια» κάποιο ρεπό. Αν βέβαια… βολεύουν και τα μαθήματα. Ο Μάζουρεκ όπως και όλοι οι ξένοι του Παναιτωλικού παρακολουθούν αρκετές φορές την εβδομάδα μαθήματα αγγλικών και ελληνικών, κάτι που βοηθά στην γρηγορότερη και καλύτερη προσαρμογή τους. Λέτε να γίνει και εκείνος ένας από εμάς; Ο χρόνος θα δείξει…

πηγή : gazzetta.gr