Αν κάποτε ο Κιμ πατήσει το κουμπί, ίσως πάλι η ΠΟΣΠΕΡΤ καταφέρει να επιβιώσει

Επί των ημερών του Διονύση Τσακνή, ίσως βιώσαμε τα χειρότερα χρόνια της ΕΡΤ, κάτι αντικειμενικά δύσκολο, μιας και παραδοσιακά το επίπεδο της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν ιδιαίτερα χαμηλό. Τελικά όμως πήγαινε και πιο κάτω.

Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι το…Έθνος μπορεί να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη απώλεια. Υπάρχει όμως κάτι στην ανακοίνωση του το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά όταν επισημαίνεται από κάποιον που διορίστηκε με σκληρούς παλαιοκομματικούς όρους στη συγκεκριμένη θέση.

Στην επιστολή του, ο κ. Τσακνής αναφέρει:
Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».
Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου(…)

Αποδεικνύεται λοιπόν για ακόμα μια φορά ότι οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται αλλά οι Καλφαγιάννηδες μένουν, ίσως και να ισχυροποιούνται. Πάντα με τα δικά μας λεφτά, πάντα χωρίς να προσφέρουν τίποτα στον τόπο.Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συμβεί για να βάλουμε μυαλό. Θα ήλπιζε κανείς ότι τρια Μνημόνια είναι αρκετά.

πηγή : parapolitiki.com