Ο Μαρκόβσκι «εκτελεί» τον Λεβαδειακό

φωτό : paravatos.eu

Ο φορ του Παναιτωλικού μετρά 4 γκολ και 1 ασίστ, στα 264 λεπτά που έχει αντιμετωπίσει τους Βοιωτούς ως παίκτης των «κυανοκίτρινων».

ΜαρκόφσκιΟ Ντίας τα πήγε εξαιρετικά ως σέντερ φορ στα ματς που κλήθηκε να αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης, ενώ στον Παναιτωλικό υπολογίζουν πλέον και στον Μοράρ που αποθεραπεύτηκε. Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει και ο Μαρκόβσκι, ο οποίος ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό έχει ένα μεγάλο… plus. Την εξαιρετική παράδοση που διατηρεί κόντρα στους Βοιωτούς. Ο 31χρονος φορ σε 11 ματς που τους έχει αντιμετωπίσει ως παίκτης της Δόξας, της Ξάνθης, της Κέρκυρας και του Παναιτωλικού, μετρά 7 γκολ και μία ασίστ, ενώ μόνο στα 6 από αυτά αγωνίστηκε σε φουλ 90λεπτο. Συνολικά με τους «πράσινους» έχει κοντραριστεί για 830 λεπτά μέσα στο γήπεδο και κατά μέσο όρο κάθε 103,7′ πετυχαίνει ή δημιουργεί κάποιο τέρμα.

Μάλιστα με την «κυανοκίτρινη» φανέλα το ρεκόρ του είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφού σε 4 ματς και 264 λεπτά συμμετοχής, έχει βρει δίχτυα 4 φορές και μετρά ακόμη μία τελική πάσα. Δηλαδή κατά μέσο όρο κάθε 52,8′ έχει συμμετοχή σε κάποιο γκολ του Παναιτωλικού στα παιχνίδια του με τον Λεβαδειακό.

πηγή : gazzetta.gr