Silver βραβείο για το Πράσινο+Μπλε στα Best City Awards 2017

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η μεγαλειώδης τελετή απονομής των Best City Awards 2017. Ενθουσιασμός και διάχυτο κλίμα γιορτής κατέκλυσε τους περίπου 250 εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη επιχειρήσεων, στη διάρκεια της βραδιάς απ’ όπου αναδείχθηκαν οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας.
Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.
Εβδομήντα Δήμοι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ένδεκα επιχειρήσεις (που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις) παρέλαβαν το Gold, Silver ή Bronze βραβείο τους, ανάλογα με τη βαθμολογία που προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Πατούλη (Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου). Τα βραβεία παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος του Euronews κυρία Νικολέτα Κρητικού.
Το Πράσινο+Μπλε βραβεύτηκε με το βραβείο silver, για την συμμετοχή του στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το περιβάλλον και την ανακύκλωση στην ενότητα Δράσεις ενθάρρυνσης & ενημέρωσης.
«Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς και τις εταιρίες που μας στηρίζουν και μπορούμε να συνεχίσουμε τη δράση ενημέρωσης των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων σε θέματα όπως το περιβάλλον ή ανακύκλωση κ.α.…» δήλωσε ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων Τάσος Ξύδης, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό του φορέα.