Παγκόσμιο το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας

Μεγάλες στιγμές για το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή! Σύντομα χάρις τις μερακλήδικες αναλύσεις της “Ανατροπής Τώρα” με τα 169 κωλοβακτηρίδια που πίνουν οι κάτοικοι του πρώην δήμου Στράτου, η περιοχή μας θα προσεκλύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες το προσεχές διάστημα αναμένεται στο Αγρίνιο πολυμελές κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να συλλέξει υλικό και να διεξάγει έρευνες στον πληθυσμό της περιοχής που πίνουν 169 κωλοβακτηρίδια οι κερατάδες και δεν παθαίνουν τίποτα. Οι επιστήμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας διάβασαν τις αναλύσεις της “Ανατροπής Τώρα”, ωσάν να επρόκειτο για τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και αφού τα είδαν όλα κωλυόμενα, συνειδητοποίησαν πως μπροστά τους έχουν μια τεράστια ευκαιρία για τη ανθρωπότητα. Και αυτό γιατί ως γνωστόν στο μέλλον οι πόλεμοι προβλέπεται να γίνονται για το νερό. Και μια ανακάλυψη στην περιοχή του πρώην δήμου Στράτου ίσως να λύσει το ζήτημα της πρόσβασης σε πόσιμο νερό που σύμφωνα με νέα έκθεση της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανσιμού Υγείας αφορά 2,1 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Έρχονται λοιπόν για να κάνουν εκτεταμένες έρευνες για να εξηγήσουν πως γίνονται ο οργανισμός των ανθρώπων της περιοχής να διαλύει ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 169 κωλοβακτηρίδια. Φυσικά θα γίνουν διεξοδικές έρευνες στο DNA, στα γονίδια και στα χρωμοσώματα του πληθυσμού καθώς εκεί πιθανολογείται πως μπορεί να υπάρχει η εξήγηση γι΄ αυτό το ιατρικό παράδοξο. Επίσης θα εξεταστεί και η διατροφική αλυσίδα καθώς άλλες εικασίες λένε πως μπορεί οι κάτοικοι της περιοχής μετά την αντικατάσταση της καλλιέργειας του καπνού με άλλες καλλιέργειες του διατροφικού τομέα έχουν φάει τόσα φυτοφάρμακα και έγιναν ντούροι – κουμουντούροι απέναντι στα κωλοβακτηρίδια. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ωστόσο ότι τις έρευνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα παρακολουθήσουν από κοντά και με άκρα μυστικότητα στελέχη της Αμερικανικής Κυβέρνησης, της ΝΑSA, της CIA και του Γραφείου Ερευνών του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (U.S. Office of Naval Research Global). Μάλιστα οι τελευταίες λεπτομέριες για αυτή τη συνοδεία των στελεχών του Π.Ο.Υ. θα “φιξαριστούν” κατά την αυριανή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Τrump.

Βεβαίως τα αποτελέσματα από τις έρευνες του Π.Ο.Υ θα απαιτήσουν χρόνο, ωστόσο ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα στελέχη της “Ανατροπής Τώρα” πηγαίνοντας στη λίμνη Στράτου για να αποκαλύψουν τις απατεωνιές με το νερό των Παπαναστασίου – Σκορδόπουλου έκαναν τελικά ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα.

Η διατελούσα σε τρολ στήλη