Γιατί να πείτε ένα μεγάλο ναι στα προκατασκευασμένα σπίτια;

Όπως όλες οι κατασκευές έτσι και τα προκατασκευασμένα σπίτια κρύβουν κάποιες αναστολές από την μεριά των καταναλωτών για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Σε αυτήν την περίπτωση τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα που εν τέλει κάνουν τους περισσότερους όχι μόνο να πάρουν ζεστά την ιδέα ενός προκάτ αλλά να την υιοθετήσουν!

Σημαντικά πλεονεκτήματα
Ευέλικτο
Αρχίζοντας είναι βασικό το ότι το προκάτ σπίτι έρχεται στον χώρο σας με πάνελ τα οποία είναι έτοιμα από το ίδιο το εργοστάσιο. Μέσα από τα δείγματα που υπάρχουν ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά σχέδια που υπάρχουν, ενώ είναι σε θέση να ζητήσουν από τους τεχνικούς να να τροποποιήσουν ένα σχέδιο για να καλύπτει επαρκώς όλες τις ανάγκες. Αν κάνετε πολλές αλλαγές στα εργοστασιακά σχέδια είναι λογικό να ανέβει η τιμή, ενώ αν επιλέξετε στα ήδη υπάρχοντα μοντέρνα σχέδια, το budget σας θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Οικολογικό
Σημαντική παράμετρος που ωθεί πολλούς να πουν ναι στα προκατασκευασμένα σπίτια είναι η οικολογική φύση τους. Είναι κατασκευασμένο από υλικά που δεν ενοχλούν καθόλου το περιβάλλον και αυτό είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να δώσετε σημασία. Πρόκειται για μία 100% βιώσιμη κατοικία, απόλυτα φιλική στο περιβάλλον και τη φύση.

Φθηνό
Η τελική τιμή του προκάτ είναι πολύ χαμηλότερη από το συμβατικό ανά τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος αυτό καθορίζεται από τις επιλογές του πελάτη ως προς το στυλ κατασκευής, τα χρησιμοποιηθέντα υλικά τους ορόφους κ.α.

Αντισεισμικό
Τα προκάτ σπίτια χαρίζουν πάρα πολύ καλή αντισεισμικότητα, η οποία είναι πιστοποιημένη και μάλιστα αμίμητη στις συμβατικές κατοικίες.

Για να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή, πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία για να έχετε στον χρόνο που επιθυμείτε την μόνιμη κατοικία σας, με όλα τα σύγχρονα δεδομένα του προκάτ.
Στο Prokat Assos μπορείτε να δείτε σχέδια προκάτ, να διαλέξετε και να καλέσετε το ειδικό συνεργείο στον χώρο σας για να πάρετε την καλύτερη προσφορά!