Μοντέρνα φωτιστικά – Νέες τάσεις που θα σας αρέσουν

Ο φωτισμός είναι μία παράμετρος που δεν υπολογίζεται σχεδόν ποτέ σαν προτεραιότητα στο σπίτι σας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό σε μία ανακαίνιση ή μικρή αλλαγή σε ένα δωμάτιο να λάβετε υπόψιν τόσο το αισθητικό κομμάτι στην πηγή φωτός όσο και το εργονομικό μέρος.

Επίδραση στη διακόσμηση
Ο φωτισμός έχει πολύ μεγάλη επίδραση τόσο στη διακόσμηση όσο και στη ψυχολογία. Είναι λοιπόν μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, γι΄αυτό και η αγορά φωτιστικών παίζει κυρίαρχο ρόλο στην συνολική αναδιάταξη του χώρου σας.

Όλοι οι διακοσμητές συμφωνούν στο ότι ανάλογα με την ένταση, τη μορφή και το σημείο στο οποίο ακτινοβολεί το φως μπορεί να το μεταμορφώσει και να το αναδείξει μέσα στο σπίτι.

Μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις, σε όλα τα μεγέθη από μοντέρνα φωτιστικά που θα αφυπνίσουν τον χώρο σας και θα δώσουν ένταση και στυλ στο συνολικό design είναι στο online κατάστημα Starlamp!

φωτιστικάΚρεμαστό φωτιστικό με κρυστάλλους και χρώμα σε πλαίσιο
Υπέροχη πρόταση για τη κουζίνα, το καθιστικό ακόμα και την κρεβατοκάμαρα. Μοντέρνο και σικάτο, θα μείνει σίγουρα για πολλά χρόνια να φωτίζει τον χώρο σας.

φωτιστικάΔίφωτο κρεμαστό «Κρόνος»
Ιδιαίτερο και αποκαλυπτικό για τον χώρο σας είναι το κρεμαστό φωτιστικό Κρόνος. Οι ειδικοί το προτείνουν για την είσοδο ή το χωλ, λόγω του μεγέθους. Το επιλέγετε σε απόχρωση χρωμίου ή μπρονζέ.

Στο online κατάστημα Starlamp μπορείτε να βρείτε πολλά κλασικά και μοντέρνα φωτιστικά σε προσφορά. Για όλα τα budget, για όλα τα γούστα και για όλους τους χώρους του σπιτιού.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
Η ομάδα Starlamp σας παρέχει βοήθεια, ώστε να μπορέσετε όχι μόνο να τοποθετήσετε αλλά και να συνδυάσετε μία ποικιλία φωτιστικών στον χώρο σας.

  1. Δείτε την μεγάλη μας ποικιλία
  2. Κάντε την παραγγελία ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας
  3. Κοινοποιήστε φωτογραφίες του χώρου σας ώστε οι ειδικοί συνεργάτες να μπορέσουν να σας βοηθήσουν επακριβώς

Βρείτε τα πιο μοντέρνα φωτιστικά σαλονιού και τραπεζαρίας μόνο στην Starlamp!