Πως θα ψεκάσετε και κόψετε πέλλετ με ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία

Μπορείτε και μόνοι σας να φτιάξετε πέλλετ για τις ανάγκες του χειμώνα, με υψηλής ποιότητας μηχανήματα πέλλετ. Στο online κατάστημα Newtools βρίσκετε όλα τα μηχανήματα που σας βοηθάνε σε αυτό, προσφέροντάς σας εξατομικευμένες λύσεις. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε και ψεκαστικά μηχανήματα για να ψεκάζετε και να ραντίζετε τις εκτάσεις σας.

NewtoolsΜηχάνημα παραγωγής πέλλετ – μπρικέτας KL120Α βενζίνης
Τα μηχανήματα παραγωγής πέλλετ όπως το KL120Α ανήκουν σε αυτά τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτοντας κόσκινο και κύλινδρο πρέσας από υψηλής ποιότητας κράμα χάλυβα. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κοινά υλικά και διακρίνεται τόσο για την απόδοση όσο και για την χαμηλή στάθμη θορύβου που έχει.

Οι πελετομηχανές έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν υλικό, σε μικρά πεπιεσμένα σώματα ξύλου. Αυτό επιτυγχάνει χαμηλότερη θερμική αξία απ’ ότι το ξύλο. Στο μηχάνημα μπορείτε να βάλετε ξύλό από έλατο, ελιά, συκιά κ.α.

NewtoolsΨεκαστικό συγκρότημα INTERPOWER FT-22 με 5,5HP – ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Τα ραντιστικά μηχανήματα της INTERPOWER σας προσφέρουν ξεκούραστη εργασία και ατέλειωτες ώρες εργασίας. Η εκκίνησή του είναι άμεση και η λειτουργία του απλή, ώστε κάθε απλός χρήστης να μπορεί να το χρησιμοποιεί. Ανάλογα με τον αυλό ψεκασμού που χρησιμοποιείτε, οι ικανότητες του μηχανήματος αυξάνονται.

Μετά το τέλος της εργασίας, πρέπει να καθαρίζετε τα ραντιστικά μηχανήματα στο εσωτερικό τους για να μπορούν να συντηρηθούν και για πολλά χρόνια. Τέλος, δεν τα αφήνουμε ποτέ εκτεθειμένα στο εξωτερικό περιβάλλον.

NewtoolsΣωλήνας 100 m για καλύτερο ράντισμα-ψέκασμα
Ο σωλήνας τριπλής πλέξης και έως 200 Bar με λάστιχο τριπλής πλέξης είναι το καλύτερο βοήθημα που μπορείτε να βρείτε για τις εργασίες ψεκασμού. Στο τέλος της εργασίας μαζέψτε τον πάνω σε ανέμη.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Newtools και διαλέξτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το ράντισμα και για την παραγωγή πέλλετ.