Χωρική Μόνιμη Επιτροπή Μεσολογγίου – Ξηρομέρου συνέστησε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κάνοντας πράξη την πρόθεση και δέσμευση του για ουσιαστική αποκέντρωση των ενεργειών και δραστηριοτήτων του, συνέστησε τη χωρική Μόνιμη Επιτροπή Μεσολογγίου – Ξηρομέρου. Στόχος της επιτροπής αυτής είναι αφενός ο εντοπισμός και η λύση διαφόρων θεμάτων των συναδέλφων Μηχανικών και αφετέρου ο σωστός τεχνικός σχεδιασμός σε συνεργασία με τους οικείους Δήμους, ώστε να υπάρχει μια ομαλή ανάπτυξη της ευρύτερης αυτής περιοχής.

“Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε τους συναδέλφους Μηχανικούς ότι μπορούν να επικοινωνούν με τη μόνιμη επιτροπή, οποιαδήποτε στιγμή, για την αντιμετώπιση τεχνικών και επαγγελματικών θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή Μεσολογγίου – Ξηρομέρου. Επιπρόσθετα τους προτρέπουμε να εγγραφούν στον επαγγελματικό κατάλογο που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Μέλη της Μόνιμης Επιτροπής Μεσολογγίου – Ξηρομέρου είναι:
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΖΑΝΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΥΡΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Συντονιστής είναι ο κ. Παναγιώτης Ζαντές, αναπληρωτής ο κ. Ανδρέας Φανίδης και σύνδεσμος της Μόνιμης Επιτροπής με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας είναι ο κ. Επαμεινώνδας Λύρος.