Ο κόσμος θέλει ΠΑΣΟΚ, γκε γκε;

Δεν ξέρω για την δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς πολλά πράγματα. Όπως δεν ξέρω και τι σκοπούς έχει.

Όμως άνθρωποι που εκτιμώ στήριξαν αυτή την προσπάθεια και πίστεψαν στην ανανέωση του λεγόμενου κεντροαριστερού χώρου. Άνθρωποι νέοι που είδαν στον φορέα τον άνεμο της αλλαγής.

Η γνώμη μου είναι ότι αρκετά γελαστήκαμε τα τελευταία χρόνια οπότε μια ακόμα κοροϊδία περισσεύει.  Η δημιουργία ενός φορέα η οποία θα είναι στελεχωμένη από τον Βενιζέλο και τον ΓΑΠ δεν μου φαίνεται καθόλου υγιής. Όμως αυτή είναι η δικιά μου γνώμη.

Δυστυχώς αυτή ήταν και η γνώμη των μισών και βάλε περίπου ψηφοφόρων (από το σύνολο των 200 χιλιάδων) . Θέλουν δηλαδή μια κεντροαριστερά με τα ίδια πάλι πρόσωπα, με τις ίδιες παθογένειες, με τις ίδια γερασμένα μυαλά. Νομίζω ότι οι μισοί και παραπάνω θέλουν απλά ένα κομμάτι από την πίτα. Ένα ρουσφέτι, ένα βόλεμα…

Σήμερα (χθες) πρωτίστως χάθηκε μια ευκαιρία  να ηττηθεί ο λαϊκισμός. Ο λαϊκισμός που τόσο έχει μπολιάσει πλέον στο DNA μας.

Παρόλα αυτά ένα παραμένει σίγουρο. Το ΠΑΣΟΚ δεν πεθαίνει. Μπορεί να αλλάζει ονόματα, χώρους και πρόσωπα, αλλά παραμένει το ίδιο. Απλώς ελίσσεται και μεταλλάσσεται…

Γ.Κ.