Η Generation X των στόπερ στο ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικού

Στους Ζωσιμάδες είναι πιθανό να συγκρουστούν 3 εκπρόσωποι της Generation X των κεντρικών αμυντικών 
Επαρχιακό ντέρμπι θα έχουμε την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Σε ένα ματς όπου είναι πιθανό να συγκρουστεί η Generation X των στόπερ της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο «Αγιαξ της Ηπείρου» και τα «καναρίνια» επενδύουν στα νέα παιδιά.

Στους γηπεδούχους ανέτειλε φέτος το άστρο του Μαυροπάνου. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός ντεμπουτάρισε τον περασμένο Απρίλιο στη μεγάλη κατηγορία, έπαιξε σε 2 ματς της περσινής σεζόν, αλλά στην τρέχουσα θεωρείται βασικός, στο 3-5-2 του Γιάννη Πετράκη. Ηδη άλλωστε μετρά 9 «γεμάτα» παιχνίδια και έχει βρει στόχο 2 φορές. Ολες με κεφαλιές μετά κόρνερ.

Δημήτρης ΧαντάκιαςΟι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους στηρίζουν τα τελευταία χρόνια τον Χαντάκια και ο 21χρονος ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιό του μέχρι το 2020. Στη χρονιά έχει ήδη 4 εμφανίσεις και στο 2-2 με τον Ατρόμητο, βρήκε δίχτυα στο 67′. Την ίδια στιγμή, πριν από λίγο καιρό, ο Μιχάι μας «συστήθηκε» με τα «κυανοκίτρινα». Ο 19χρονος μέχρι την έναρξη της σεζόν είχε μόνο μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στο περσινό ματς Κυπέλλου στην Τούμπα. Στο ίδιο γήπεδο, στις 16 Σεπτεμβρίου όχι μόνο έπαιξε για πρώτη φορά στα «σαλόνια», αλλά ήταν και βασικός. Εκτοτε έγινε «μόνιμος» στο αρχικό σχήμα και λόγω αυτού – αλλά και των εμφανίσεών του – κλήθηκε στην Ελπίδων της Αλβανίας. Ηδη έχει 7 εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ και το κοντέρ… γράφει.

Η απουσία, λόγω θλάσης, του Μόρα από τον Παναιτωλικό θλάσης και η ενδεχόμενη κόπωση του Τζημόπουλου από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ζηλανδίας στον ΠΑΣ, αυξάνει κατακόρυφα το ενδεχόμενο και οι τρεις να ξεκινήσουν στο ματς των Ιωαννίνων.

πηγή : gazzetta.gr