Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση για το Πολυτεχνείο

«Πολυτεχνείο 1973-2017: Η μνήμη απέναντι στη λήθη»
Σε μία εποχή που γίνεται συστηματική προσπάθεια αναθεώρησης της ιστορίας, με σκοπό να εξαγνιστούν τα πεπραγμένα της Χούντας κατά την επταετία 1967 – 1974, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να μην ξεχάσουμε τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανατροπή της δικτατορίας και την επαναφορά της δημοκρατίας.
Η μάχη για την οικοδόμηση μίας κοινωνίας ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης είναι υπόθεση όλων μας, ιδιαίτερα σήμερα που ο ακροδεξιός λόγος επιχειρεί να εξασφαλίσει παρουσία στη δημόσια σφαίρα δια στόματος της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, το ρατσιστικό μίσος και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής διεκδικούν χώρο στις γειτονιές μας, διασπείροντας ρατσιστικό μίσος.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 44 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, διοργανώνει την Παρακευή 17 Νοέμβρη και ώρα 20.00 εκδήλωση με τίτλο «Πολυτεχνείο 1973-2017: Η μνήμη απέναντι στη λήθη» στο χώρο-καφέ «Ραντεβού»Παπαστράτου 68, Αγρίνιο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος.
Θα ακολουθήσει λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι.
Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, διεκδικώντας μία ζωή με αξιοπρέπεια.