Oι αυτόκλητοι υπερασπιστές των πεπραγμένων στο Νοσοκομείο δεν ξέρουν καν που πέφτει το Νοσοκομείο

Oι αυτόκλητοι υπερασπιστές των πεπραγμένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου για πολλοστή φορά στο facebook υπερέβησαν τα όρια, συνεχίζοντας τις συκοφαντίες και τις ύβρεις σε βάρος της ιστοσελίδας μας. Φυσικά όλα όσα ισχυρίζονται και πλήττουν την επαγγελματική και ηθική μας υπόσταση θα κληθούν να τα αποδείξουν ενώπιον των αρμοδίων Αρχών.

Το οξύμωρο όμως της υπόθεσης είναι πως αυτοί αυτόκλητοι υπερασπιστές των πεπραγμένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι εργαζόμενοι σε Νοσοκομείο της Αθήνας και παρόλο που το Νοσοκομείο Αγρινίου το έχουν δει μόνο μέσα από φωτογραφίες στο διαδίκτυο έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν στο Αγρίνιο. Το πρόβλημά τους βέβαια δεν είναι τα όσα γράφει και σχολιάζει το ΑγρίνιοCulture.gr, αλλά τα όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Γιατί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν υπήρξαν αποφάσεις και δαπάνες που να προκαλούν το κοινό αίσθημα, αντιθέτως αυτό που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα είναι η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας μέσω δωρεών προς το Νοσοκομείο.

Οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των πεπραγμένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου φυσικά κρίνουν ό,τι δεν τους εξυπηρετεί ως παραπλανητικό ή ακόμη και πλαστό. Όμως η “Διαύγεια” δεν είναι πλαστή, όσο και να επιμένουν. Σε καιρούς με περιορισμένα οικονομικά στην Υγεία και τα οποία θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τη χρονιά που έρχεται, οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των πεπραγμένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου δεν έχουν να πουν ούτε μία λέξη για την προκλητική  δαπάνη ποσού της τάξης των 10.000 ευρώ για την ανακαίνιση με καινούργια έπιπλα του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου, καθώς και τη  μετατροπή δωρεάς 5.000 ευρώ προς το νοσοκομείο για την τοποθέτηση στεγάστρου αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα του διοικητή και των διευθυντών του Νοσοκομείου Αγρινίου.  Αυτό ακριβώς σημείωνε το ΑγρίνιοCulture.gr στο πρόσφατο δημοσίευμά του που τόσο πολύ ενόχλησε. Και όπως ήταν αναμενόμενο για την ταμπακιέρα τίποτα…. Και η ταμπακιέρα είναι ότι στις επίσημες αποφάσεις και των δύο Νοσοκομείων της περιοχής μας καταγράφεται ότι και στα δύο Νοσοκομεία τα υλικά χρησιμοποιούνται με… φειδώ… Την ώρα λοιπόν που για τον πολίτη υπάρχει φειδώ… στις δαπάνες, γίνονται δαπάνες σε περιττά πράγματα που παραπέμπουν σε πολυτέλεια. Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια.

ΥΓ: Όσο για το ποιος παραπλανεί και παραποιεί την αλήθεια,  οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των πεπραγμένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου παρέλειψαν εντέχνως ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου χρωστά από την εισφορά του 1% στην 6ηΥΠΕ για τα έτη 2011-2013 170.000ευρώ.

Δ.Π