Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και θλίψη για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας από τις «φονικές» πλημύρες που έπληξαν την περιοχή της δυτικής Αττικής. Παράλληλα με ομόφωνη απόφαση του συνέλλεξε και παρέδωσε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας μια σειρά από προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη του προς τους πλημμυροπαθείς.
Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να ανταποκριθούμε όλοι μαζί για την στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας και καλούμε όλους τους πολίτες και φορείς του Νομού, με την ευαισθησία που κατέχει τον καθένα ξεχωριστά, να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.
Είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη και ο αγώνας όλων των εργαζομένων για μια αξιοβίοτη ζωή αποτελεί το αντίπαλο δέος μπροστά στον κυνισμό, την ανευθυνότητα, την αδιαφορία που δείχνουν κατ’ επανάληψη όλοι οι ιθύνοντες τοπικής και κεντρικής εξουσίας που με περισσή υποκρισία καμώνονται τους λυπημένους όταν όλα όσα γίνονται δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τα αποτελέσματα συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών.

Το Δ.Σ.
του Σ.Ε.Ν.Α.