Σοβαρά προβλήματα στην περιοχή του Περιφερειακού – Πλημμύρισε και η ΕΛΕΠΑΠ [HDvideo + pics]

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε και καταστροφές προκάλεσε και στο Αγρίνιο το κύμα κακοκαιρίας και η έντονη βροχόπτωση που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Δυτική Ελλάδα.

Το προβλήματα προκλήθηκαν στην περιοχή του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου, την περιοχή του Περιφερειακού, αλλά ακόμη και κοντά στο κέντρο του Αγρινίου, αφού το ρέμα που διέρχεται κοντά από το γήπεδο του Παναιτωλικού πλημμύρισε την περιοχή στην οδό Δ. Σταϊκου και στην Καραπαπά!

Από τη μανία του καιρού δεν γλίτωσαν ούτε οι νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, αφού στην ευρύτερη περιοχή του περιφερειακού δρόμου σημειώθηκαν πολλά προβλήματα, κάθως δύο ρέματα της περιοχής υπερχείλισαν. Όπως καταγγέλλουν περιοίκοι τα τελευταία χρόνια από το δήμο Αγρινίου έγιναν εργασίες στο ένα ρέμα, πολύ κοντά νέο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ, οι οποίες έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα… Έτσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς αφού το ένα ρέμα έσπασε, παρατηρήθηκε ουσιαστικά “συνάντηση” δύο υπερχειλισμένων ρεμάτων. Επιπλέον κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα συγκεκριμένα ρέματα έχουν αρκετά χρόνια να καθαριστούν.

View post on imgur.com