Θα συνδράμει ο Στρατός στην αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας

Σε διαρκή επικοινωνία με το υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου με ταχύτατους ρυθμούς να αποκατασταθούν οι ζημιές στις συγκοινωνιακές υποδομές της Αιτωλοακαρνανίας και να επιστρέψει η κανονικότητα στην καθημερινή ζωή των πολιτών, που επλήγησαν προ ημερών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την άμεση διευθέτηση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Βίτσας επικοινώνησε χθες, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και συζητήθηκαν εκτενώς τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία σε υποδομές, κατοικίες, ζωικό και φυτικό κεφάλαιο. Αποφασίστηκε να συνδράμει ο Στρατός με απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό και προσωπικό στην γρήγορη αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας.
Επίσης ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, για την διευθέτηση ζητημάτων, ώστε έγκαιρα οι τεχνικές υπηρεσίες να ξεκινήσουν τις διαδικασίες μεταφοράς και εγκατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού.