Την Παρασκευή το απόγευμα τα εγκαίνια του Κλειστού στην Αερογέφυρα από το Βασιλειάδη

Την Παρασκευή το απόγευμα θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια του Κλειστού στην Αερογέφυρα από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη. Νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Αγρινίου, ενώ θα συμμετάσχει και σε εκδήλωση – συζήτηση για τον αθλητισμό που διοργανώνει η δημοτική παράταξη “Ανατροπή Τώρα” με επικεφαλής τον Δ. Τραπεζιώτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12/17
΄Ωρα 11,00΄- ΄Αφιξη στο Αγρίνιο
Συνάντηση με Δήμαρχο Αγρινίου στο Δημαρχείο
΄Ωρα 11,30΄ Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και σωματείων στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ALEXANDER
΄Ωρα 17,00΄ μΕγκαίνια- Παράδοση Σταδίου.
Ακολουθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ παιδικών ομάδων τοπικών σωματείων (test φωτισμού , χρονομέτρων, ηλεκτρονικού πίνακα κλπ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Στις 08/12/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. στο ξενοδοχείο ΄΄ALEXANDER΄΄ η Παράταξή μας: «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για τον Αθλητισμό, εν όψει της επίσκεψης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού για τα εγκαίνια του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου στο Αγρίνιο (περιοχή Αερογέφυρας).
Στην εκδήλωση – συζήτηση θα παρίσταται ως ομιλητής ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους Φορείς και τους Συλλόγους που έχουν ως αντικείμενο – σκοπό τον Αθλητισμό και όσους πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις, τα αιτήματα και τις προτάσεις τους για τα θέματα που αφορούν στον Αθλητισμό στον Δήμο μας.